Kystkulturdagene på Steilene 16 og 17 juni 2007

Vi som klubb har fått invitasjon til å delta på kystkulturdagene på Steilene. Det fremgår ikke av e-posten om det kreves skriftlig påmelding, men vi foreslår at det sendes et vink til steilene@hotmail.com (adresse vi fant på nettsidene til Landsteilene), for de som planlegger å ta en tur. SSCA-styret

Steilene

Hei Venner

Vi inviterer til kystkulturdager 16 og 17 juni 2007!
Arrangementet er et samarbeid mellom Stiftelsen landsteilene og Nesoddden kystlag, Nesodden seilforening og kommunen. Vi ønsker dere spesielt velkommen! Kystlagsmedlemmer og båtene deres gir arrangementet et stort løft ved sin blotte tilstedeværelse.

Som vanlig kommer de første gjestene drivende fredag kveld til uformell hygge og litt forberedelse til den store dagen som er lørdag.

Det blir skattejakt, muligheter for å låne seg en kano el robåt, delta på fuglesafari og prøve seg på seiling. Dobbeltkvartetten synger ved teglstensbygningen ca kl 13.00. Sjørøverteateret “Sjørøverne kommer” på fjorden blir ca kl 15.00. Det blir åpen kafe med røkt makrell, pølser, vafler og drikke hele dagen. Vi prøver å få til en gruppe som arbeider med ulike tradisjonsbåter og vi håper å få vist tradisjonelt håndverk som tauarbeid/fender, matter osv, knivmaker og bødtker Om kvelden åpner Høvelen bar med dans til bra band og det serveres den beste baccalao med godt drikke til.

Søndag blir en rolig dag med åpen kafe og behersket samtale i mindre grupper i skyggen el om bord i fine båter.

Håper flest mulig av dere stikker innom. Vår eminente havnesjef Lars fra Jeløya vil sørge for at dere får plass og ligger trygt. Hvis noen av dere vet om folk som kan vise tradisjonelt håndverk tar jeg gjerne tips.

Hilsen Nesodden Kystlag og Stiftelsen Landsteilene

v/ Bjørn Bjørnstad

No Comments! Be The First!

Leave a Reply