Sjørøverklubben

Legger ut denne hyggelige mailen fra Morten Tyrihjell

Hei alle glade matrosforeldre!!

Da gikk første arrangement av stabelen og vi må vel kunne slå fast at det ble vellykket. Jeg tror barna digget å være på tur med sjørøverskøyta vår og det var nesten ikke noe is å bryte - de fant tonen umiddelbart! De som tok bilder må gjerne dele dem!

Videre opplegg
På tirsdag om en uke er det ny tur med nytt opplegg - da er det knuter eller navn på ting ombord (jeg er litt usikker på rekkefølgen, men etter oversikten nedenfor skal det være navn….) Arrangementsansvarlige vil da være Leiv (knuter) og Thor (navn). Disse vil samtidig være skippere så jeg melder meg herved til å ta over roret mens de holder på. Bidrag/tips/innspill/forslag til opplegg mottas med takk, men de arrangementsansvarlige må stå fritt til å velge fremgangsmåte.

Sjørøvertokt (sommeravslutning)
Mandag 15. juni vil være siste barnetokt med tema sjørøvertokt (arrangementsansvarlig: Ove Furseth??) . Det har vært snakket om å arrangere overnattingstur, men da må en annen dato fastsettes (kun én overnatting fredag/lørdag eller lørdag/søndag). Personlig kan jeg godt se for meg et vellykket overnattingopplegg med den gjengen vi hadde med i dag - Mario er i alle tilfelle råklar!! Innspill og forslag til dato mottas med takk!

Videre visjon
Tanken med den aktiviteten som nå settes i gang er å videreføre et opplegg til høsten for slik å rekruttere nye medlemmer til foreningen (og derigjennom sikre økonomi og vedlikehold for skøyta). Om ti år vil dagens deltakere kunne være i stand til å seile Ryvingen på egen hånd (jeg har selv vært med på tokt der eldstemann var 17 år!). I mellomtiden vil vi trekke på glade og engasjerte foreldre som følger sine håpefulle og deltar i aktivitetene rundt Ryvingen …:-). Erfaringene fra opplegget denne våren vil danne grunnlaget for rammene rundt høstens program. Etter dagens tur vil jeg imidlertid tørre å påstå at det blir opplegg til høsten!!!

Hurra fro Ryvingen!!

No Comments! Be The First!

Leave a Reply