Så var det vinter igjen…

Vinterhavn

men det er liv under pressenningen…

De travle høst og juleforbredelser er over og vi har så smått startet med tenke på båt igjen. Det er gode arbeidsforhold under han O.B.Wiik. Vi jobber med en liten arbeisliste - så her er det bare å hive seg med for de som har lyst…

Under pressenningen

Sist sommer ble vi plaget av ustabilt motorturtall - det har vi nå fixet - viste seg at dieselpumpa (CAV) trakk luft ved tilkoblingsslangen. Her har det tidligere vært brukt noen kobberpakninger som har holdt tett lenge - men det har nok vært en reparasjon i nøden for lenge side. Pakningen var en del av en liten ventil som ligger på undersiden av tilkoblingsskruen. Mange takk til Jahre Motor for tips for feilsøking og reservedel. Nå går motoren gjevnt og fint. Vi har riktig nok enda ett problem som vi må finne ut av: Motoren stopper hvis en setter direkte i fri etter å ha kjørt på høyere turtall. Nå er tomgangen veldig lav så det kan nok ordne seg ved å justere den litt opp hvis ikke det er noen justeringsmuligheter på dieselpumpa.

Pål mekker motor

One Comment to 'Så var det vinter igjen…'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'Så var det vinter igjen…'.

  1. Thor said,

    Hva skulle vi gjort uten teknisk gruppe, ved Leiv og Pål? Takk for fine bilder og god informasjon!

:: Trackbacks/Pingbacks ::

No Trackbacks/Pingbacks

Leave a Reply